A1 posters hebben een afgewerkt formaat van 594 x 841 mm en worden voornamelijk gebruikt in de buitenreclame. Postermania levert de goedkoopste A1 posters van Nederland.


De A1 posters van Postermania worden digitaal geprint in de kleine oplages en de grote oplages A1 posters worden offset gedrukt. Met beide productiemethoden wordt een scherp en mooi drukresultaat behaald. Bestel simpel en snel in enkele stappen A1 posters met behulp van ons bestelsysteem. Postermania verpakt uw A1 posters netjes op rol en de A1 posters worden verzonden in stevige kartonnen omdozen. Kies voor de beste A1 posters, kies voor A1 posters van Postermania!


Gebruikt u de posters (kortstondig) buiten? Bestel dan A1 posters Eénzijdig, glad, houtvrij, 120 grams,litho-posterpapier voorzien van blauwe achterzijde. Dit is de papiersoort voor buitenreclame en is tot enkele maanden bestand tegen weersinvloeden.


Ons 160 grams Topcolor papier is het perfecte posterpapier en bedoeld voor binnengebruik. Dit papier is het stevigere alternatief en de opvolger van het 135 grams MC papier. Wilt u echt opvallen, kies dan voor ons 90 grams fluoriserend papier. Dit papier is enkelzijdig te bedrukken in zwart en is leverbaar in de kleuren geel, groen, roze en oranje.


Klik HIER om naar de bestelpagina te gaan om A1 posters te bestellen!